no-img

گزارش کارآموزی و کارورزی
اطلاعیه های سایت

ادامه مطلب

گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت
DOC
27 صفحه
2000 تومان


موضوع : گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت

گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت : شركت توليد و بسته بندي گوشت زياران دامهاي قابل پروار را از اقصي نقاط كشور خريداري وجهت پرواربندي به واحد پرواربندي حمل مي نمايد.اين مجتمع يكي ازعمده ترين خريداران دام كشور مي باشدكه بطور روزا نه دامهاي دامداران را از سراسر كشور خريداري و بهاء آن را بطور نقدي پرداخت مي نمايد. خريد روزا نه در مقياس بالا و پروار بندي با ظرفيت زياد دو عامل مهمي است كه شركت زياران را تبديل به عمده ترين توليد و تنظيم كننده بازار گوشت تازه در سطح كشور وتهران نموده است . شركت توليد و بسته بندي گوشت زياران قادر است همزمان در حين كشتار بهداشتي آلايش خوراكي و غير خوراكي را استحصال و ضايعات دام را به پودر گوشت وخون تبديل نموده و ضمن فروش لاشه هاي استحصالي قسمتي را در بسته بندي كارتني و قسمتي را بطور بشقا بي در ظروف يكبار مصرف بطور بهداشتي بسته بندي نمايد . ظرفيت پروار بندي هر دوره ۴ ما هه در سال يكصد هزار راس گوسفند و ۳۰هزارراس گاو و گوساله مي باشد . اين شركت قادر است روزانه ۱۵۰۰راس گوسفند و۴۰۰راس گاو را بصورت مكانيزه وكاملا بهداشتي ذ بح نموده و بسته بندي نمايد . در حال حاضر شركت توليد و بسته بندي گوشت زياران از كشتارگاههاي پيشرفته خاورميانه محسوب مي شود .

پروار بندي: دام عرضه شده به ميدان دام زياران ابتدا توسط كارشناسان بازديد و دامهايي كه قابليت پروار بندي را دارند از ساير دامها جدا شده ، به واحد قرنطينه كه يكي از واحدهاي حساس و مهم شركت مي باشد منتقل مي شوند ،كارشناسان عمليات انگل زدايي داخلي و بيروني را انجام داده و پس از يك هفته واكسنهاي لازم به دام تزريق مي گردد . مدت قرنطينه ۱۵روز بوده كه در اين مدت دام تحت مراقبت ويژه قرار دارد وپس از مدت فوق در صورت عدم مشاهده بيماري توسط كارشناسان واحد دامپروري وزن كشي ، شماره گذاري و به دامداري تحويل مي گردد . طي اين دوره دامهاي زير نظر متخصصين تغذيه و نگهداري مي گردند و در خلال اين دوره دامهاي بيمار از بقيه دامها جدا شده به قسمت بيمارستان ا نتقال و تحت نظارت كنترل و مداواي دقيق قرار مي گيرند كه پس از بهبود به آغل جداگا نه اي روانه مي شوند تا تحت پرواربندي قرار گيرند . در صد وزن لاشه ها نسبت به زنده پس از اتمام دوره پروار بندي در شركت توليد و بسته بندي گوشت زياران بطور متوسط ۵۵% مي باشد كه با استا ندارد هاي جها ني برا بري مي كند . پس از اتمام دوره پروار بندي دام پروار شده طبق سفارش واحد بازرگا ني جهت كشتار روا نه كشتارگاه مي گردد . ظرفيت پروار بندي هر دوره ۴ماهه در سال يكصد هزار راس گوسفند و ۳۰هزار راس گاو و گوساله است .

كشتار گاه : كشتارگاه زياران بعنوان بهداشتي ترين و پيشرفته ترين كشتارگاه كشور هم اكنون با ظرفيت كشتار ۱۵۰۰راس گوسفند و ۴۰۰راس گاو و توانايي توليد ۴۵الي ۶۰ تن لاشه گوسفندي و ۷۵الي ۹۰ تن لاشه گاوي را در هر شيفت كاري دارا بوده كه اين ظرفيت در فصل كشتار تا دو برا بر قا بل ا فزايش مي باشد و در طول خط كشتار گاوي و گوسفندي لاشه ها در سه مرحله توسط كادر مجرب بهداشت سازمان دامپزشكي كشور معاينه و كنترل شده و پس از دريافت مجوز صحت و سلامت به مهر سازمان دامپزشكي كشور ممهور مي گرد ند . از تاسيسات جا نبي كشتارگاه زياران مي توان از سالنهاي پيش سردكن (پري كولر) نام برد .

واحد بسته بندي : اصولا گوشت دام پس از ذ بح مي بايستي مدتي در يك محيط كاملا خنك تبريد شود اين عمل در حفظ سلامت تردي و طعم مطلوب عامل بسيار مهمي براي گوشت مي باشد . كشتارگاه گاوي و گوسفندي هر كدام بطور جداگا نه مجهز به سه (پري كولر) مي باشد كه در اين فضا گوشت بصورت لاشه مدت ۲۴ ساعت در دماي ۱الي ۴ درجه سانتيگراد نگهداري مي شود و پس از طي اين مدت به قسمت بسته بندي و يا بارگيري منتقل مي شود . ظرفيت پري كولرهاي شركت گوشت زياران ۱۰۰ تن لاشه گاوي و ۱۱۰ تن لاشه گوسفندي بطور همزمان مي باشد . از ديگر تا سيسات جانبي كشتارگاه تونل ا نجماد بوده كه اين تاسيسات قادر به ا نجماد سريع ۱۵ تن گوشت بصورت كارتني در دماي ۴۵ درجه سانتيگراد در مدت ۱۷ ساعت مي باشد. بسته بندي هاي گوشت تازه هم اكنون در ظروف يكبار مصرف دوكيلوئي با روكش استريح فيلم تهيه مي شود و گوشت بدون استخوان منجمد بصورت كارتن هاي ۲۰ الي ۲۲ كيلوئي بسته بندي مي گردد كه پس از انجماد در دماي ۴۵ درجه سانتيگراد عرضه مي گردد اين امر گام مهمي در نگهداري و توزيع گوشت بهداشتي به سراسر كشور يا شهرستان ها خواهد بود.

تبديل مازاد: در كشتارگاه زياران درطول خط كشتار ، خون حاصله ازسربري دام و آلايش غيرخوراكي توسط كانال ها وشوتينگ ها به كارخانه تبديل ضايعات كشتارگاهي انتقال مي يابدكه پس ازطي مراحل پخت وآسياب به محصول هاي زيرتبديل مي گردد:

۱ پودرگوشت داراي۴۰الي۵۵% پروتئين كه جهت تغذيه دام و طيوراستفاده ميشود.

۲ پودر خون داراي ۵۵الي۷۸%پروتئين كه جهت تغذيه دام وطيوراستفاده مي شود.

۳ چربي صنعتي درجه ۱ و ۲ كه براي مصرف صابون سازي استفاده مي شود.

علاوه بر محصولات فوق كارخانه تبديل ضايعات شركت گوشت زياران قادر به ارائهء سرويس و توليد انواع پودر ماهي نيز مي باشد.

واحد ذهتابي:‎ يكي ازمنابع تأمين ارز براي مملكت از محل صادرات روده هاي ساخت و ساز شده گوسفندي صورت مي گيرد طبق آمار ۹۹% از روده هاي حاصله در ايران پس از عمل آوري درجه بندي شده و به كشورهاي اروپايي صادر مي شود واحد ذهتابي شركت زياران يكي از واحدهاي فعال اين مجموعه مي باشد كه ظرفيت عمل آوري ۵۰۰۰ رشته روده در روز را دارد. اين واحد داراي ۲ سالن بزرگ لشي و سورت مي باشد در سالن لشي لايه هاي اضافي روده جدا شده و روده اورژينال كه لايه اصلي روده مي باشد استحصال و نمكسود مي شود. اين مرحله بسيار حساس بوده و با دستان هنرمند استادان اين فن انجام مي گيرد. در سالن سورت ،روده هاي اورژينال مطابق استانداردهاي بين المللي سورت شده و بصورت دسته هايي كه اصطلاحاً آن را هنگ مي گويند منظم وپس ازبستن نخ مشخصه كالبر برروي هنگ ها عمليات مجدد نمكسود انجام شده و پس از پرس، در نايلون هاي پلاستيكي ريخته ودر بسته هاي۶۰ ليتري بسته بندي وآماده صادرات مي شوند.

كارگاه سالامبورسازي: پوست وروده درتقسيم بندي مواد استحصالي دام جزء آلايش غير خوراكي محسوب گرديده و يكي ازمنابع بازگشت برخي از هزينه هاي توليد گوشت مي باشد. سالامبورسازي يكي ازصنايع جنبي كشتارگاههاست،اين صنعت باعمل آوري فرايند پوست عمرنگهداري آن را بالابرده وپوست رابصورت ماده اوليه صنايع كراست و چرم سازي تبديل مي كند. شركت زياران داراي واحد سالامبورسازي مكانيزه با ظرفيت عمل آوري ۴۰۰۰ هزار جلد پوست گوسفندي در روز مي باشد. سالامبور كه ماحصل فرايند پوست طي مراحل مختلف ساخت و ساز مي باشد يكي از منابع اصلي تأمين ارز از كانال صادرات فرآورده هاي دامي براي كشور مي باشد.

كارخانه خوراك دام: در واحدهاي پرواربندي و دامپروري ، خوراك دام ها از اهميت بسياري برخوردار است زيرا فرمولاسين و تهيه علمي خوراك دام كاري دقيق، ظريف و حساس بوده بطوري كه خوراك تهيه شده بايد علاوه بر تأمين احتياجات غذاي دام ها بتواند مواد مغذي لازم را جهت رشد و پروار شدن متناسب با نازلترين قيمت ممكن فراهم نمايد. كارخانه خوراك دام زياران با ظرفيت ۷۰ تن در ساعت كه قابل افزايش نيز مي باشد داراي ۲ دستگاه سيلوي نگهداري جو وغلات هركدام با ظرفيت ۱۰۰۰۰ تن ،۱۳دستگاه سيلوي ۴۰ تني جهت ذخيره و تركيب مواد اوليه ، سيلوي ذرت علوفه اي با ظرفيت ۱۵۰۰۰ تن انبار ذخيره علوفه و انبار بزرگ ذخيره جو و ساير مواد اوليه خوراك دام مي باشد. كارخانه خوراك دام زياران در دو خط مرطوب كوبي جو با ۳ دستگاه پولك كننده جو با ظرفيت ۳۰ تن در ساعت و خط خشكه كوبي جو كه عمليات اجراي آن در سال ۱۳۷۳ انجام شده است با ظرفيت ۴۰ تن مي باشد كه در مجموع توليد كنستانتره در اين كارخانه حدود ۷۰ تن در ساعت مي باشد . اين كارخانه همچنين داراي ميكسر و باسكول بسيار دقيق بوده و قادر است كنستانتره مورد نياز را طبق سفارش و بصورت دقيق تهيه و بارگيري نمايد. همچنين در مجموعه زياران عمليات توزيع خوراك و تعليف دام ها كاملاً مكانيزه بوده كه عامل مهمي در جهت سرعت و بهداشت در تعليف و خوراك دهي دام مي باشد. دريك نظر كلي مي توان گفت شركت توليد و بسته بندي گوشت زياران از واحدهاي عظيم توليد گوشت درسطح كشوربوده وبا تلاش بي وقفه مديريت، پرسنل و همچنين حمايت گسترده مسئولان امور دام و گوشت كشور ، اميد مي رود روز به روز بهتر از قبل بتواند نقش اساسي خود را در تأمين نيازهاي پروتئيني وكنترل بازار گوشت كشور ايفا نمايد.

گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت دانلود تحقيق كارآموزي شركت توليد و بسته بندي گوشت زياران طرح توجيهي يك واحد پرواربندي بره پروژه طرح کارآفرینی شركت توليد و بسته بندي گوشت فایل word ورد تحقیق کارآموزی کارخانه تولید وبسته بندی گوشت کارآموزی رشته صنایع غذایی

فهرست مطالب

تاريخچه شركت ۱

پروار بندي ۲

كشتارگاه ۲

بسته بندي ۳

تبديل مازاد ۳

ذهتابي ۴

سالامبور سازي ۴

كارخانه خوراك دام ۵

آشنائي كلي با شركت ۷

فعاليت هاي اصلي كارخانه ۱۰

آشنائي با مراكز هزينه ۱۲

قرنطينه ۱۳

دامپروري ۱۳

كشتارگاه ۱۴

بسته بندي ۱۴

واحدهاي جانبي ۱۵

تأسيسات ۱۵

تعمير و نگهداري ۱۵

مديران ۱۶

ساير خدمات ۱۶

خدمات عمومي ۱۶

كارخانه خوراك دام ۱۷

فصل سوم

آشنائي با ثبت هاي حسابداري ۲۵

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت



مطالب مرتبط


    ديدگاه ها


    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *